Pump

Måste fråga, är det någon utav er som har testat en Medela swing? Vad tycker/tyckte ni om den isåfall? Jag pumpar ju mellan målen för att hålla mjölken igång då Minja inte tömmer brösten helt. (Hon somnar alltid efter en kort stund och då börjar hon “myssnutta” istället.) Hyr en Medela symphony från BB men i längden tjänar man ju på att ha en egen pump. Men man vill ju inte köpa en dålig pump heller så därav min fråga. 🙂 Eller vet ni någon annan elektrisk som är riktigt bra?

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Pump

 1. Hur mycket kostar det att hyra pump hos er? När William var bebis var sånt gratis här, alltså man fick låna med den hem. Vet inte hur det är idag men är väl svindyrt säkert. 🙂

  • admin skriver:

   Madde, Den kostar 18 kr per dag, drar ju iväg om man hyr den ett halvår eller så ^^ Tänkte att vi kan ju köpa en egen elektrisk istället, har vi turen att få fler barn så kommer jag säkert vara tvungen att köra med pump då med. Vi fick ju lov att hyra en med Anakin med, slutade på ca 2500 kr den gången. Så det känns bättre att lägga pengarna på en egen.

 2. Emma skriver:

  Hej!
  Ingen aning tyvärr. Har bara pumpat med en traditionell pump från Philips Avent. Tyckte det funkade riktigt bra, det tog bara några minuter för mig per gång. Dock vet jag att det inte funkar för alla, men det är ju klart billigare än elektriska.

 3. Bella skriver:

  Jag hade en elektrisk från Medela men minns inte vad den hette mer än Medela. Funkade skitbra & jag var såå nöjd 🙂 Helt klart värt det att köpa en egen. Tror man tjänar på att köpa en egen även om man bara ska använda den till ett barn. Men du får hoppas på fler barn också kanske hehe. Annars säljer ju många begagnade på tex tradera så du får sälja där sen.

  • admin skriver:

   Tack Bella, Ska köpa den idag, så kan vi lämna tillbaka den vi hyr. 🙂 Tjänar på det och som du säger kan man använda den till nästa barn också om vi har turen att få fler. Kram

 4. Sjuka priset om man pumpar länge, tror som du att det är mer lönsamt att köpa en egen 🙂

 5. Malin skriver:

  Jag har en Medela Swing och är jättenöjd. Den är liten och smidig och fungerar helt utmärkt 🙂 Jag kan verkligen rekomendera den. Jag betalade ca 1600 kr för min.

 6. sofia skriver:

  Från en pumpveteran… Swingen är SKITBRA! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.