Nu ska vi…

Igår så blev det en sväng till Ikea.. Köpte ramen till tavlan och lite ljus bara. Var in på chilli och köpte en helmysig filt.. De säljer de filtarna i alla möjliga färger, det fick bli en beige. 🙂 Var in på Lindex också. Jag handlar nästan aldrig kläder till mig själv så jag unnade mig en svart stickad kofta, 2 par leggings och ett par strumpor. 😉 Minja behövde en overall eftersom hon kräks en hel del så man har ett ombyte, det fick bli deras supermysiga och mjuka “leopardoverall” en liten mössa, en body & ett par strumpbyxor. Köpte presenter till Medea också.

Idag så var Helena hit. Vi pratade, fikade kaffe och bullar & vägde Minja. 4030g blev dagens vikt, hon hade med andra ord ökat väldigt fint i vikt! På måndag ska Freya på 4-årskontrollen så det blir en vägning för Minja samtidigt. Barnen tyckte det var så roligt att Helena kom hit och de visade henne runt i huset. 🙂

Nu så ska det pysslas! Ska göra Minjas fotavtryck i gips (3D) och så ska vi göra alla barns fotavtryck (med fingerfärg) och göra till en stor tavla. Sedan ska vi åka och handla.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Nu ska vi…

  1. Ulrika niobarnsmamma skriver:

    Får man läsa det som är lösenordskyddat??

    Kraam Ulrika Niobarnsmamma

  2. Anna skriver:

    Hej!
    Undrar var du har köpt “gipsavgjutningen i 3D” någonstans? Väldigt fint resultat utifrån dina bilder och skulle gärna vilja göra sådana själv. mvh Anna

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.