Helg

Godmorgon! 🙂
Barnen är i skolan, Anakin & Minja sover fortfarande. Johan har åkt en sväng till Västerås.
Jag ska ta & städa, dammsuga/skura när jag har druckit morgonkaffet.
Igår kväll så kom vår goa granne med familj över på kaffe. Barnen lekte ett par timmar sedan var det läggdags för de små.
Jag gick igenom alla presenter Minja fått, hon har verkligen fått mängder med kläder, nästan en hel garderob i de minsta storlekarna. ^^ Hon har storlek 50 fortfarande, 56 är lite stort.
Idag kommer en kompis till Ebba hit efter skolan. Ebba ska sova hos en grannkompis ikväll, så det tycker hon ska bli jättespännande. 🙂
Ska ha en mysig helg med nära & kära. Ska in till stan senare & imorgon ska vi eventuellt grilla med en grannfamilj om vi inte är inne i stan då. Ska ta mig tid i helgen och lägga in bilder. 🙂

Här är magen några dagar efter 7:e förlossningen. 🙂 Den är ju mjuk och inte alls “färdig” som jag vill ha den än, men jag ska absolut inte klaga! Tycker den ser helt oki ut med tanke på att det bara några dagar innan låg en bebis där inne på nästan 3,7 kg & 50 cm. 🙂 Suddigt som f*n i halvmörker med min telefon men man ser lite iaf.

Uppdaterad…
Åh, idag kom paket till Minja igen, jättestort tack!

Related posts:

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

34 kommentarer till Helg

 1. Verkligen skillnad :-D, häftigt liksom att i den magen har det legat en bebis för bara ett par veckor sen 😀

 2. Kimsan skriver:

  å herre gud vilken fin mage! Hur bär du dig åt?????
  Hade jag inte komplex innan så fick jag det nu 😉

  Tips mottages!

  Mvh Kimsan

  • admin skriver:

   Tack Kimsan. Jag brukar gå långa promenader, fast det har jag inte hunnit nu så nu vet jag inte hehe har nog bara haft tur. Annars brukar jag köra mkt på min crosstrainer, men det har jag inte börjat med ännu (har inte orkat bära upp den från garaget). Men det är det jag brukar göra i vanliga fall.
   Kram

 3. Jannice skriver:

  Jag är måttligt avundsjuk måste jag säga.. jag ser fortfarande gravid ut efter snart 7 veckor :/

 4. Nää fy vad orättvist ..:-D

  Hur gör du..
  Så vill jag oxå se ut..
  kan säga att det är LÅNGT därifrån.hehe
  Men det kommer kanske..

  Hoppas ni får en jättebra helg..

  mvh Camilla

 5. Malin F skriver:

  Men hallå!! Orättvist! Kunde inte jag ha fått lite av dina gener 😉 Jag fick alla fettgener jag 😉
  Hoppas vi ses i helgen!
  Kram

  • admin skriver:

   Malin F, Hörru du, du är jättefin! <3 Och du är otroligt duktig dessutom som är ute och springer, jag själv skulle väl orka springa runt huset ett varv innan jag fick andnöd haha. 🙂 Ja jag hoppas vi ses i helgen, hojta till om ni blir piggare så kan vi komma förbi er. Kramkram

 6. Malin skriver:

  herregud va snygg mage du har!!!! jag ser ff gravid ut o dessutom har jag rejält med hängfläng på magen.. :/ (men om jag går ner all övervikt så tror jag faktiskt att det försvinner, kommer visserligen Aldrig att ha en sådan snygg mage som din, då jag dels har blekta bristningar på min och dessutom så tror jag att om jag går ner all övervikt så kommer det återstå löst skinn men jag tror inte det blir sådär jättefarligt ändå, hoppas iaf inte det… ska bara ta tag i detta med vikten oxå.. hehe)
  hoppas ni får en jättehärlig helg!
  kram!

  • admin skriver:

   Tack Malin! Nu vet ju inte jag hur du ser ut i kroppen men det drar säkert ihop sig sedan. Tar ju olika lång tid för alla, jag har haft tur efter alla förlossningar och har lätt att komma tillbaka till den kropp jag hade innan. Jag är ju mindre nu än jag var innan jag väntade första barnet. Har dock inte gått ned alla kilon jag gick upp när Minja låg o magen såklart, gick ju ändå upp runt 19 kg, men det brukar rinna av mig ganska snabbt, tror det var lika för min mamma så det kanske är något jag ärvt från henne, eller så har jag bara tur.
   Hoppas du får en fin helg!
   Kram!

 7. Kerra skriver:

  Men hallå vad orättvist vilken fin mage du har, syns ju ej att du fått barn ens, grrrrrr. haha kan ju bara säga grattis till dig 🙂 Härligt att ha så nära och bra grannar som ni ändå verkar ha, själv bor vi lite avsides och där vi bor är de inte sååååå himmla gästvänliga och vill umgås, skit tråkigt kan jag tycka. men är på g att flytta närmare city när vi får huset sålt och en lght som är tillräckligt stor, då hoppas jag de blir lite anorlunda. Ha en kanon skön helg, själv drar jag iväg med ngr tjejkompisar till Gbg och bara har de skönt under 1 dygn. Mvh Kerra

  • admin skriver:

   Stort tack Kerra! 🙂
   Barnen har väldigt många vänner de fått snabbt här. Jag & Johan känner några familjer här i byn som vi brukar träffa som är jättetrevliga & som vi gillar massor.

   Kanske låter konstigt men de vi känner tycker vi himla, HIMLA bra om, de jag inte känner är jag inte ett dugg intresserad utav att lära känna heller. 🙂 (Sen är alla vi träffat här trevliga mot oss, sen vet jag att det finns folk som är präktiga & falska & såna tar jag helt avstånd från) Jag har de vänner jag vill ha i mitt liv. De flesta av våra vänner och släktingar bor ett par mil bort (i stan). Min närmaste & bästa vän Sarah bor några mil härifrån. Har även många vänner jag träffat via nätet. Jag har de jag vill ha i mitt liv liksom, släkt och fina vänner, vill inte umgås med nå andra. 🙂 är noga med vilka jag väljer att ha i mitt liv och vill inte slösa tid på någon jag inte gillar till 100% (Bor också lantligt alltså) 🙂 Men en dag vill jag mer ut på landet, alltså riktigt lantligt så man kan ha höns osv. 🙂
   Hoppas du får en fin helg! Kram

 8. Anna-Karin skriver:

  Alltså, jag brukar inte kommentera andras kroppar eller så men fasiken, jag blir stört avis på din kropp. Det syns ju inte ens att du fött barn för bövelen!! Jag såg inte ens ut sådär INNAN mina graviditeter 😛
  Avis avis avis, och det ska mycket till för att jag ska erkänna det i vanliga fall men nu kan jag inte låta bli.
  Skulle gett (nästan) vad som helst för dina gener.

 9. Louise skriver:

  Vilken magen?
  Ska vi jämföra ;-).
  Jag har värsta degmagen än och har inte tid att träna nu när jag jobbar.
  Hoppas allt är bra
  Här är det trött har variot vaken i princip hela natten med en gnällig förkyld bebis…fick ringa och sjukanmäla mig så dessa 3 dagar jag inte vatt där har jag förlorat nästan 2000 kronor.
  Men jag är bokad nästan hela oktober så det blir ju lite pengar så det e bra.
  Härligt väder ute idag med.
  Ha en bra helg.
  Kram

 10. en6barnsmamma skriver:

  ÅH, den perfekta kroppen för att bära och föda ;))) Inte ett spår av grav kan jag se, inte ens en bristning 😉
  Bristningar har inte jag heller, men lös hud finns det kvar som kvitto på barnen ;))
  Önskar en fin helg.

 11. Hej hej
  Undrar om min komentar inte kom med sist,
  jösses vad fin du e redan..
  Jag är långt därifrån..

  Man kan inte tro att du fått barn i huve taget..ler..
  Ha en jättebra dag ..

  Mvh Camilla

 12. Tänkte nu,
  undrar om jag formulerade mig konstigt i första kommentaren att det är därför den inte kom fram.
  Hoppas du inte tog det som jag skrev nått dumt..
  då ber jag om ursäkt….
  Du är jätte fin o jag menade att jag är långt därifrån..ler..

  mvh Camilla

  • admin skriver:

   Camilla, Hihi nej absolut inte, båda kom fram, var bara jag som inte hunnit godkänna kommentarer ännu.
   Och du är jättevacker ska du veta! Mailar dig senare när Johan kommit hem och barnen sover. Han var på väg hem sen lade bilen av mitt i rondellen så han skulle bärgas. Som tur är så var det inte vår bil, utan arbetsbilen. Vad har ni för bil på tal om bilar? Har ni en med 9 platser? Finns det större? Har du nå tips? Vi jagar ju en ny nu då vi behöver en större, är lite inne på att köpa en caravelle med 9 platser.
   Kram

 13. Kan jag få lösen till det skyddade inlägget?=)

  Hoppas ni får en fin dag/helg =).

 14. Sarah skriver:

  Men shit vilken snygg mage! Hur bär du dig åt kvinna – och 7 barn 🙂 jag är tokimpad! Du är så duktig. Vad kul att få läsa förlossningsberättelse snart! Jag länkar till min blogg som jag precis har börjat skriva, kommer fixa design på den snart också, men hoppas du vill kika in. Det handlar främst om när jag fick min son och drabbades av förlossningsdepression och tanken är att skriva helt öppet och ärligt utan att vara anonym. Tycker det är så viktigt att man pratar öppet om det så att folk förstår hur vanligt det faktiskt är. Om du gillar den så får du gärna länka till den senare 🙂 Kram!

 15. Hanna skriver:

  Men gud vilken enormt fin mage. Hela du är jättefin. Såg att inlägget ovanför var med lösen. Finns det möjlighet att få ta del av det? Förstår såklart om du inte vill dela med dig, men frågar man inte så… Ha en helt underbar dag.

  • admin skriver:

   Hanna, Stort tack!
   Det är min förlossningsberättelse jag håller på att lägga in, måste bifoga lite kort när jag sätter mig vid datorn sen, jag ska låsa upp den och flytta upp inlägget så fort det är klart. Kram

 16. cissi skriver:

  Vaa har du verkligen bärt 7 barn;-) syns ju inte alls! du har väl snart gjort dig av med dina gravid kilorna oxå så fort som din kropp verkar bli “normal” igen=)
  kram

 17. OOhh vad härligt.
  Den vill jag oxå läsa sen ..ler..

  vi har en hyundai starex 9 sitsig.
  vi letar större hehe o det finns faktiskt.
  Har tittat på 12 sitsiga..
  Nackdelen är att min man måste ha busskort då,så jag ska börja med körkortet istället ,så vi kan ha 2 bilar,går det inte få han ta busskortet 😀

  Caravell har vi oxå tittat på innan den vi har ,det är en jättebra bil med stort bagage om man har den långa modellen,o den är nog bäst om man vill ha plats med allt i bak..

  Tack vad gullig du e,jag håller inte riktigt med men kul att du tycker det:-D

  Ser fram emot mailet..:-D

  Ha en jättebra kväll

  Mvh Camilla

 18. sarah/jigartala skriver:

  Men wow. Min mage ser inte ut så o jag har inga barn. Nu blev jag inspirerad att träna! Kram

 19. Sarah skriver:

  Tack Sophie! Det blir super att du länkar den vidare 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.