Trött idag. Skulle se en film igår kväll men jag somnade innan den ens hann börja. 😉
Barnen är i skolan, jag har städat & fixat. Minja sover och de andra små leker med dockskåpet. Verkligen populärt kan jag säga! 🙂 Hämtade hem mitt jag hade då jag var liten, så det fick barnen ärva utav mig. 😉
Dricker kaffe och tittar på UFC med Johan.
Kom att tänka på något skoj. De 3 senaste förlossningarna, Freya, Anakin & Minja – så föddes alla den 11:e. 🙂 Brukar även pricka andras födelsedagar, högtider eller årsdagar, lite lustigt! 🙂 Men inga utav våra barn är födda samma månad.

Nu vaknar lillan så nu ska det ammas. Senare ska vi till stan, Felicia vill ha en likadan jacka som Ebba fick. Matte med familj kommer och fikar på eftermiddagen. Hoppas ni får en fin dag!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till

 1. Om 4barnslivet skriver:

  Hoppas ni får en fin dag!
  Jag har nio och tio veckor mellan svägerskornas och min bebis. Och alla tre är födda en torsdag:)!

 2. KUL 😀 . Jag har också mitt dockskåp hemma dock i förrådet, William hade det när han var mindre och tyckte det var så roligt 🙂 . Kul när ens barn kan lika med det man själv haft och tycka att det är roligt liksom =) .

 3. Kerra skriver:

  vILKEN FIN ORKIDE DIN MAN KOM HEM MED, SÅNT SMÄLTER MAN JU BARA AV NÄR MAN FÅR AV SIN MAN/SAMBO(POJKVÄN. Ops skrev visst stort sorry. Ska läsa vidare dina inlägg imorrn pga har jobbat och ska lägga mig, men lite han jag ju se, den fina nallebjörnen Minja fått tro 🙂 och du vunnit en tavla i en tävling, sånt blir man glad av…återkommer när jag läst mer, ps hälsa gärna på mig.

  Ha en underbar natt/morgon 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.