Vecka 40

Då var jag i v 40 och det här blir då min längsta graviditet sedan vi väntade Ebba 2003. Hon kom på beräknat datum. 🙂 De andra 4 som fötts efter henne har kommit 1-2 veckor innan.
Har ont i skallen och ont i halsen. Varit vaken sedan kl 04. Blir ju en massa förkylningar nu när skolan börjat och Ebba blev förkyld ett par veckor efter skolstart så det är den jag fått nu. Men det släpper nog snart, tänker inte sitta och gnälla över en förkylning precis. Får försöka vila en stund under dagen.

Det här inlägget postades i Graviditet 7, Vardag. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Vecka 40

 1. Malin skriver:

  va mysigt! snaaart snart får ni snosa bebis!:))
  mot förkylning finns det både nässpray och alvedon-som tur är!:)))
  krya på dig!
  kram!

  • admin skriver:

   Malin, Ja jag hoppas det, jag är så nyfiken på bebisen så jag spricker ju snart.. Haha om inte annat spricker magen snart ändå så sprickfärdig den börjar bli. ^^
   Tack! Ja man får försöka vila när barnen ser på en film eller så, som tur är så är det regn så barnen brukar vilja mysa inne då. Jag tänker som så att det kunde vart mkt värre, kunde vart magsjuka med kräkningar haha det hade inte vart något vidare.. Då hade man fått be till högre makter att inte förlossningen skulle starta iaf. 😀 Hoppas allt är fint med er!
   Kram

 2. Så spännande 🙂 . Tänk att h*n snart är här 🙂

 3. OOhh snart blir det bebis 😀

  Håller tummarna att ni hinner bli nårolunda friska innan den anländer..

  Ha en jättebra dag

  Mvh Camilla

 4. Sara skriver:

  Kul mening i Babygruppens gravidapp…Allt är klart!!! Ja tänk att du har en klar bebbe i magen som du snart får lära känna:-)
  Krya på dig!!

 5. Rebecca skriver:

  Oj oj snart dags =) Sååå spännande! Jag tror jag följt dig sedan du väntade Felicia. Hur länge gick du med Liam? Mina kom 9 dagar innan, 4 dagar över tiden (!!) och 7 dagar innan (planerat snitt) Kramar och krya på dig. Hoppas det snart försvinner så du är max utvilad tills förlossningen.

  • admin skriver:

   Tack Rebecca!
   Med Liam gick jag till Bf +4, med Ebba till bf. Sedan har de andra kommit 1-2 veckor innan allihopa. Så nu närmar jag mig rekord. 😉 Om den inte kommer nu i dagarna förstås. 🙂
   Men den vill nog ligga och gotta på sig lite till.. Vem vill inte bada i glass och annat gott? 😉
   Kram

 6. Emelie skriver:

  Åh vad spännande! Klickar in här så fort jag sitter vid datorn för att se om ni fått erat 7:e underverk 🙂 Trist med förkylning. Håller tummarna att du kryar på dig snabbt!

 7. Hej på dig..
  Drömde inatt att du födde bebis..ler..

  En pojke vart det oxå fast jag tror på tjej..hehe

  Sååå söt var han…

  Ha en jättebra dag

  Mvh Camilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.