Hälsat på

Imorse så var det tid på ögonmottagningen för Nova igen. Johan fick åka med henne och ta ledigt en timme från jobbet. Hon var så duktig så! 🙂 Efteråt hade dom tittat på Thoms & Ronjas lilla bebis. Jag vill också snusa bebis ju, men vår har nog fastnat där inne. 😉 Allt är iaf klappat & klart sedan länge. Packat väska, laddat kameror, namn. Bara bebisen som fattas. 😉 Tror det dröjer ett par veckor till jag. Den vill ligga och gotta på sig lite till såklart.

Vi var och hälsade på Novas dagis idag. Det verkade jättemysigt där och personalen var jättetrevliga, och Nova verkade förväntansfull och framåt. Så vi bestämde att vi börjar inskolningen nu på måndag. Kommer nog gå hur bra som helst. Tycker det är en väldigt lätt inskolningsålder. Väldigt stor barngrupp dock, verkligen maxantal. Men hon kommer bara gå 2 eller 3 dagar/vecka några timmar om dagen så det känns bra. Känner att det är ju bra om hon “kommer in” lite i det där innan skolan börjar nästa höst. Annars hade vi skippat dagis om hon vore yngre eftersom jag ju är mammaledig.

Snart börjar Miniorerna sedan om vi hinner ska vi in till stan.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Hälsat på

 1. Om 4barnslivet skriver:

  Hoppas Nova kommer trivas på nya dagiset:)!

 2. Anna skriver:

  Hihi, du lär ju tro att man är galen som tittar in här flera ggr om dagen. Men man blir ju så nyfiken på om bebisen kommit 🙂

  • admin skriver:

   Anna, Hihi du är välkommen in hit när du vill. Dock verkar bebisen ha växt fast där inne. 😉 Men jag kommer skriva när det är igång, om det inte skulle starta på något väldigt akut vis förstås. Kram

 3. Sandra skriver:

  Härligt att det verkar vara ett bra dagis. Hoppas hon kommer att trivas. Återstår bara att se ifall inskolningen kan ske som planerat eller inte då bebisen kommer vilken dag som helst!

  Kramar

  • admin skriver:

   Sandra, Ja jag hoppas det, men annars säger hon till, hon är väldigt öppen med vad hon tänker och känner. 🙂 Jag tänker verkligen inte tvinga henne om hon inte skulle vilja, det är helt upp till henne om hon vill gå eller inte. Men hon verkar se fram emot det väldigt mycket och tyckte det verkade roligt där. 🙂
   Haha ja vi tänkte på det vi med, men Johan ska vara pappaledig så fort bebisen kommer så skulle bebisen komma så ordnar det sig ändå, bara inte det blir förlossning samma dag förstås, då får dagis allt vänta. 🙂 Kram vännen!

 4. Sandra skriver:

  Ops, glömde klicka i uppföljningsknappen. Men nuså 😀 Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.