Ram, My first year

Denna underbara ram i trä vann jag i en bloggtävling inne hos mansondusts.blogg.se. Visst är den fin!? Den tänker jag sätta in bilder på minstingen i sedan. Ursäkta bildkvalitén men var tvungen att förminska lite och då blev det suddigt.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Ram, My first year

 1. JÄTTE fin :). Stort grattis till vinsten 🙂

 2. OOhh vad fin..
  Grattis till vinsten.

  Kan man köpa sånna?

  Mvh Camilla

 3. Ulrika skriver:

  Heejsan !

  Vad roligt att ha hittat en till härlig blogg =) Och som är som vi berikad med många juveler =) Är själv mamma till 7 söner =) =) =) Underbart med en stor familj ! Härligt att gå i väntans tider. Såå spännande =) Läste din presentation och känner så igen mig ! Älskar tatueringar ! Synd att dom kostar bara .Men det är det värt. För det är såå snyggt ! Hit in kikar jag gärna in igen. Må så gott ! Kram från Ulrika

 4. Ulrika skriver:

  Vilken fin blogg jag fann här ! Härligt att gå i väntans tider så spännande och mysigt ! Härligt med en stor familj ! Kul att hitta fler som är berikade med många barn . Är själv mamma till sju söner 🙂 må så gott ! Mvh ulrika

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.