Här händer inte mycket i magen för tillfället. Samma glesa förvärkar som kommer och går. Men ingenting annat. Bebisen bestämde sig nog för att stanna kvar i magen. 😉 Vecka 38+0 idag enligt RUL. Har iaf fått vila och är grymt peppad!
Blir alltså en septemberbebis. Så vi kommer ha födelsedagar i februari, april, maj, juni, juli, augusti, september och oktober. 🙂 😀
Har städat och dammsugit på morgonen. Nu ska Anakin i badet innan vi ska se en ny barnfilm och så är det lunchdags. Ser ut att bli fint väder (väldigt svalt men soligt) så sedan får det bli utelek.

Related posts:

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till

 1. Om 4barnslivet skriver:

  O det är så spänna de så spännande:)
  Bra att du vilat!
  Kram.

 2. Karin.. =) skriver:

  Jag körde den här teknikne ( utan att vara medveten om att det var så den hette) med Svante. Funkade såååå bra! Andades meeed värken och försökta slappna av. Jobbade med värken istället för mot den. Gick riiktigt bra! =)

  • admin skriver:

   Karin, Det låter bra! 🙂 Jag brukar köra med profylax annars och det är typ tvärtemot. I dyktekniken ska man verkligen känna efter hur smärtan känns, och samtidigt slappna av. I profylaxen är det mest forcerad andning och avslappning men man ska inte känna efter på smärtan. Gillar inte den forcerade andningen, tror mer på att man ska andas som kropp och själ vill. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.