Mvc, älskling 31 år

Åkte in till stan tidigt imorse. Usch mår illa idag och är kallsvettig, skakig i armar och händer.
Iaf, var till Mvc. 🙂 Allt såg fint ut. Magen hade ökat bra i storlek. 😉 Hamnade en bit över medelkurvan.
Blodtryck 115/75
Sf-mått 35 (brukar få 36 som störst)
Hjärtljud 134 spm.
Vi gjorde ett ul för det kändes så himla brett nedtill, men huvudet ligger nedåt. 🙂 Hon tyckte det var mycket bebis där inne.
Jag bad om en gynundersökning med, ville bara veta hur pass mogen jag är och tappen är kort, mogen samt öppen för minst 2 fingrar. Hon ville inte känna efter för mycket, ifall det skulle dra igång något. 😉
Fick en ny tid den 9/9, vi får se om bebisen hunnit komma innan dess. Jag går gärna till mitten av september så för mig spelar det igen roll. 🙂 Det lär ju visa sig. Haha jag är konstig va? Som gärna går till bf och inte skulle ha något emot att “gå över tiden”. Men jag älskar det, graviditeten alltså.

Var till mamma & fikade på förmiddagen. Drack så mycket kaffe så jag blev nog ännu mer illamående utav det?

Beställde en URSÖT sovpåse från JNY Design till bebisen, “Djungel” storlek 0-3 månader från Småtting.se igår och den kom idag, underbart med snabb leverans! Den är så söt sovpåsen, och liiiiten! En utav Johans presenter köpte jag från smartasaker, beställde den igår och den kom idag den också, toppen med snabb leverans som sagt! Vi ska fira Johan när han kommer hem ikväll, äta kräftor/kex/ost/vindruvor.. smörgåstårta för de som hellre vill ha det samt alkoholfri “skumpa”. Får se vad han säger om sina presenter jag & barnen har köpt. 🙂
Stort grattis älskling på din dag! Jag tror dock inte att du får någon bebis just idag. 😉

Paketet från lekmer kom också. Stolen jag beställde var mycket mindre än jag trodde… den ska vara på Freyas rum, den är ju ganska liten men ja, Anakin kan ju få den sedan och lillskrutten i magen kan ju ärva den sedan. Blev lite krokar, förvaringsgrejer och en lampskärm med moln också. Hittade skitsöta cupcakeslådor på Ica Maxi igår förresten. Ett litet tips. 😉

Köpte tapeter igår, igen. *s* Fick presentkort på färg & hobbyhörnan när jag fyllde. När vi flyttade hit så målade vi Ebbas väggar i en chockrosa färg, och tapetserade en fondvägg (fjärilstapet, samma som Nova har) men de målade väggarna känns FÖR rosa.. så vi köpte en ljusbeige tapet som ska upp idag. Hann aldrig tapetsera igår kväll för vi kom hem så sent. Så den ska upp ikväll. Tror att den tapeten blir kanonbra till fjärilsfondväggen på hennes rum… det blir lite ljusare där inne då.

Related posts:

Det här inlägget postades i Graviditet 7, Hemmainlägg, Vardag. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Mvc, älskling 31 år

  1. Emelie skriver:

    Åh vad spännande! Tror inte du har många dagar kvar att gå av denna graviditet 😉 Mysigt med en alldeles nyfödd! Börjar redan sakna graviditeten massor fast pigan bara är 3 månader.. Tiden går verkligen fort, man hinner inte alls med! Lycka till nu med förlossningen och allt. Jag håller tummarna att allt går jättebra för er! 🙂

  2. Jag tror du får bebis på söndag. Känns bara som de 😉

  3. Så fint det såg ut på bilderna=)
    Rosa och lime är snyggt det.
    Ha en fin måndag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.