Fondvägg

Gick upp tidigt och städade & dammsög/skurade. När Johan åkt till jobbet och barnen gått till skolan så bestämde jag mig för att tapetsera. Det blev fjärilstapet över från när vi tapetserade Ebbas rum, så Nova ville så gärna ha en fondvägg på sitt rum. Hon har gröna väggar på sitt rum så det skulle passa med den rosa tapeten med fjärilar tyckte vi. Jag hade aldrig tapetserat helt själv innan men kan andra så kan jag. 🙂 Så det var bara att köra på, och det blev himla mysigt! Gick ju kanonbra fast det var mönsterpassning. Ska låta det torka en stund sedan ska lite grejer upp igen. Nova blev så glad. “Åh vad fint mamma, nu kommer jag vara glad hela dagen. Det ska bli så kul att sova på mitt rum ikväll” 😉

Nu ska vi äta sedan gå ut i det härliga vädret.

Tapeten är lite mer rosa irl men det var svårt att få en bra bild när det var så ljust på rummet. Men den är iaf ljusrosa, med vita & rosa fjärilar.

 

Det här inlägget postades i Graviditet 7, Hemmainlägg. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Fondvägg

 1. Malin skriver:

  shit va duktig du är höööööggravid och allt dessutom!!!!!
  jättefint blev det oxå!

 2. Hanna skriver:

  Åh, så fint och vad duktig du är. Har provat det här med att tapetsera några ggr, men nej! Det är inte min grej, jag får vackert lämna över det till någon annan. Hade dock varit kul att kunna själv.
  Väldigt impad över dig.

 3. Fia skriver:

  Så fint det blev, och vad duktig du är! Jag hade aldrig vågat mig på att tapetsera upp en fondvägg själv…
  Modigt, men lyckat resultat!

 4. Lilla familjen skriver:

  Vilken bedårande ! Vart kan man hitta dessa rullar ? (:

 5. admin skriver:

  Lilla familjen, De finns i de flesta butiker som säljer tapeter, det är Eco, easy up, http://farggrossen.nu/produkter/tapeter_vav/eco/eco_artist_easy_up/41524__artist_09_tapet/ Finns i olika färger. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.