Syskonvagnen klar

Idag så kom liggdelen till syskonvagnen äntligen. Vi köpte ju en Urban Jungle duo 2011, en svart, och med en liggdel i färgen Moss, jättehärlig färg! Så nu är vagnen klar. Johan satte dit liggdelen när han kom hem från jobbet. 🙂 Anakin sitter kanon i sittdelen och bebisen kommer ligga jätteskönt i liggdelen. 🙂 Slänger in ett par kort, de blir lite gryniga tyvärr när jag måste förminska dom, verkar ju fan helt omöjligt att fånga färgen på bild, den är helt -grön-, en mjuk mossgrön färg och inte glansig. Blir helt annorlunda färg pga blixten. De 2 nedersta bilderna utan blixt stämmer bäst i färg men är ändå inte lika som irl. De 2 översta blir helt fel i färgen och stämmer inte alls. Men men, man ser vagnen iaf. 🙂 Nu orkar jag inte ta fler bilder haha.
Med liggdelen så ingick ett regnskydd, kanon nu i höst. Några bra saker med nyaste modellen utav UJ duo är att den har delade sufletter, bumperbar ingår, även mugghållare osv. 😉 Slipper man köpa sånt separat. Underbar syskonvagn måste jag säga, himla smidig och snygg! Lite annat mot klossen vi hade sist. 😀 Tacka vet jag rörliga framhjul.

Det här inlägget postades i Graviditet 7. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Syskonvagnen klar

 1. Riktigt riktigt snygg!
  Ser skön ut:)!
  Grattis så mycket i efterskott!

  • admin skriver:

   Stort tack! 🙂

   Haha så svårt att få den rätta färgen på kort bara nu har jag testat både med och utan blixt de 2 översta blir helt fel medan den nedersta blir mest lik, men den är mer grön än så. Den är varken beige eller guldig utan bara helt -grön-. Nu fattar jag varför färgen ser helt olika ut i varje webshop man tittar, verkar omöjligt att få ett riktigt kort. Nu är den iaf redo att ha en bebis ligga där i.. 🙂 Känns ju helt overkligt! 😀 Har svårt att förstå att det kommer en liten snart.. Det har ju gått så fort graviditeten och allt.

 2. Carolina skriver:

  Jättefin vagn =) Följer din blogg & tycker ni verkar ha en underbart liv med alla barn!

 3. Sååå fin ..
  Vill oxå ha..:-D

  Hoppas att allt är bra med er..

  Har mailat dig..:-D

  Kram Camilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.