Mvc

Allt såg fint ut.
Blodtryck: 120/70
Hb: 113
Sf-mått: 32-33 cm
Hjärtljud: 142
Huvudet ligger som jag redan visste nedåt.
Nästa besök är om 2 veckor. 🙂
Har fått en ljusbrun linea-rand som går långt upp på magen, den slutar där revbenen sitter ihop högst upp. 🙂 Mycket sammandragningar och förvärkar har jag också. Bebisen gör väldigt mycket andningsrörelser/övningar, man ser varje dag tydligt hur h*n övar, jättehäftigt!

Var och beställde tapeter efteråt. Skulle ju börja med Ebbas rum igår men jag ångrade mig angående färgval. *s* Så nu har jag (och Ebba) bestämt oss och hoppas på att tapeterna kommer på tisdag senast. Blir en fondvägg i rosa med fjärilar. (Eco artist, Easy up) Får se om resterande väggar på hennes rum blir vita eller rosa.. Dom är redan rosa så vi får väl se vad tapeten passar bäst med.

Ska ta och slänga ihop våfflor nu sedan har vi en hel del att greja med. Imorgon ska vi ha kalas för Ebba. Skulle behöva måla om staketet i helgen, det flagnar rejält nu. Får se vad som hinns med. Hoppas ni får en fin helg!

20110730-100157.jpg

Det här inlägget postades i Graviditet 7. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Mvc

  1. ina skriver:

    fjärilstapeten har vi en vägg av i Nellies & Miras rum 😉

  2. Åh så mysigt 😀 .

    Åh va gott med våfflor mitt järn har gått sönder, lär köpa ett nytt. Upptäckte det på våffeldagen, där hade man gjort smet och så funkade inte järnet haha. Blev så sur :-p

  3. Sarah skriver:

    Såna tapeter har Ella i sitt rum, men utan dom där utstickande fjärilarna. Dom är såååå fina! Ses senare idag! Puss!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.