Bäddat

Bäddat klart bebisens säng. 🙂 Nya sängkläder och ny sänghimmel. Är lite slö så jag kopierade min dayviews via telefonen, därav halvtaskig bildkvalité. Men jag är för lat för att sätta mig vid datorn just nu. Det blev en svart Brio Primo med bas också. Så nu har vi allt klart, väntar bara på liggdelen till syskonvagnen, tror den kommer imorgon! 🙂

20110727-234830.jpg20110727-234923.jpg20110727-234951.jpg20110727-235021.jpg

Fondväggen i mitt & Johans (och bebisens) sovrum. 🙂20110728-092735.jpg

Och stolen. 🙂 Syskonvagnen står där bakom med ett lakan över sig.. Vill ju inte att den ska hinna bli dammig. 😀

20110728-205527.jpg

Det här inlägget postades i Graviditet 7, Hemmainlägg. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Bäddat

 1. Tove skriver:

  Så mysigt ni har det i sovrummet.
  Hur funkar det nu när Anakin har ett eget rum? Sover han själv där hela nätterna?
  Kramar
  Tove

  • admin skriver:

   Tack Madde! 🙂

   Tack Tove! 🙂 Ska upp med nya gardiner och ny matta osv idag sedan är det helt klart där inne. 🙂 Allt kommer gå i vitt/grönt/beige samt lite turkos, mina favoritfärger. 🙂
   Hehe ja du, alltså han har ju sitt rum, men jag är så dålig på att lägga honom där, han sover oftast brevid oss i vårat sovrum. 😉 men lägger man honom i sin säng efter han somnat så sover han där utan problem.
   Kram

 2. Tove skriver:

  OK. Vi samsoverer fortfaande med Oliwer för han har inte ens någon egen säng. Jag ammar honom fortarande på nätterna men börjar tröttna på det efter 19 månader när han varje natt ammar mellan 3-8 gånger, sömnen blir lite lidande 😉
  Jag funderar på att köpa en växasäng till honom och fixa hans egna rum, men det e samtidigt vemodigt nu med den sista lilla “bebisen” i huset 😉

  • admin skriver:

   Tove, Förstår det. 🙂 Men det är ju så mysigt att samsova. 🙂 Jag samsover gärna lääääänge med barnen. Man behöver ju inte stressa känner jag med att de ska vänja sig att sova själva. Så ta det i din takt. 🙂 Kram

 3. Madelene skriver:

  Hejsan! Läser din blogg titt som tätt. Måste bara fråga, vad heter tapeten ni har i sovrummet? Vi ska strax taptsera vårt vrum och tyckte denna var riktigt läcker. Är den vit?

  Mvh Madelene

  • admin skriver:

   Tack Madelene! Själva grunden är ljust ljust beige och mönstrena är i vitt. Jättefin är den. Fanns i grönt också och jag har för mig den fanns i rosa. Minns inte vad den hette, ska kolla om det står på kvittot eller på baksidan av snutten som blev kvar. Köpte tapeten på Öbergs i Västerås men har sett den på flera ställen.
   Kram

 4. Bella skriver:

  Kan du inte lägga upp nån bild på vad det är för taper i barnens rum?

  • admin skriver:

   Bella, det kan jag göra. Felicias tapet är bara en vanlig beige. Så den är inte nå
   speciell. Nova har ett snedtakstrum som är vitt/grönt. Freya har samma färger i sitt rum som Nova har. Anakins har vi inte tapetserat om än, men det blir bild på det när det är klart (har inte påbörjat det än) Liam har en träpanel och tar man bort den blir det knasigt i väggen så den målas vit, väggen ska målas (inte tapetseras) Ebbas kommer bild på så fort det är klart. Finns lite att pyssla med med andra ord! 🙂 Kram

 5. Annelie skriver:

  Vad fint ni har det! Vilken syskonvagn har du införskaffat? 🙂

 6. Annelie skriver:

  Låter som ett bra val. 🙂 Var bara lite nyfiken om du hade köpt nya Donkyn tänkte höra vad du tyckte om den isf. Men jag föredrar nog oxå UJ. Lycka till med allt nu! Kram

  • admin skriver:

   Stort tack Annelie! Nej jag funderade på Donkeyn först men Anakin skulle växa ur sittdelen väldigt snart så det kändes som bortkastade pengar. En Uj duo får dom ju plats i länge så den kändes som ett bättre köp. 🙂 Kram!

 7. Madelene skriver:

  Åh så snällt av dig. Hade varit toppen och veta namnet så man kan titta i butiken 🙂 kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.