Äntligen har vi fått igång internet på min laptop. Har setat vid Johans laptop medans min dator strulade så jag har inte haft tillgång till mina favoritlänkar (bloggar) på länge. Blir att läsa ifatt 2 veckors inlägg sen då. 😀

På förmiddagen så tog jag och de 3 minsta en promenad ned till stan. Testade lite flera glasögon. Svårt det där, vet inte riktigt vad jag vill ha. Lånade hem 2 par tills på måndag, Face Sthlm de också. Sen var vi till H&M. Blev lite smått. En pyjamas i storlek 56, solglasögon till barnen och sen ett paket. Apoteket på vägen hem… köpte amningsnappar och tandborstar.

Det känns mycket bättre i bröstet nu. Så nu går det att amma som vanligt på det. Idag så blöder jag dock ur det, men det gör inte ont. Svider och kliar lite bara så det är inte mer med det. Ska fram med dammsugaren när jag har ammat klart sen kommer Johan snart hem från jobbet. Han skulle sluta på eftermiddagen så sen ska vi storhandla. Hoppas att ni får en fin valborg!

Related posts:

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

0 kommentarer till

 1. KalsongMorsan skriver:

  Gu vad skönt att bröstet börjar bli bättre! (fick själv mjölkstockning med nr 1 & 3, fick feber & allt möjligt fy usch!)

 2. MansonDust skriver:

  Vad skönt att höra att bröstet känns bättre iaf. 🙂

 3. carro skriver:

  Skitsnygg frissa! jag vill också va sådär snygg!…
  Tror inte jag vågar klippa håret så kort 🙁

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.