Idag åkte vi in till stan men allt vi skulle besöka var stängt så vi får åka in imorgon igen. Skulle handla matsalsmöbler. Köpte med oss fika och åkte till Östa istället. Hälsade på Roffe och svärmor. Trist väder bara men det gick att sitta i trädgården i 10 minuter innan regnet öste ned. 😉

Blev 2 rosa lyktor från Maxi också, samma som de turkosa. Ni får ursäkta de dåliga bilderna, bloggar enbart via telefonen och använder alltså mobilkort som ibland blir lite suddiga. Har ett helt minneskort fullt att lägga in när jag orkar sätta mig vid datorn, jag sitter aldrig vid datorn längre. Kommer väl en rejäl bildbomb någon dag. Har en massa kort från tapetsering osv, tänkte visa hur det blev men det blir inte samma fina bilder med telefonen som med systemkameran så såna kort kommer i samma veva. Ska bara få tummen ur röven :p

“Varje gång du möter min blick
blir min värld en aning större
Varje gång du möter min blick
hör jag ditt hjärta ge mig blod

Varje gång du möter min blick
går en störning genom ljuset
Varje gång du möter min blick
så vet jag vem jag är”

20110625-202818.jpg

20110625-202848.jpg

20110625-212644.jpg

20110626-092025.jpg

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.