Jag använder min hemsida som en anteckningsbok för att kunna gå tillbaka & minnas barnens framsteg och utveckling samt delar ur vardagen. Bvc & mvc-besök. Samt för att släkt och vänner ska kunna kika in om de vill.

Har 9 barn tillsammans med min man. Är hemmamamma & nyutbildad doula. Min man är fast anställd och arbetar heltid inom familjehemsvård, där de hjälper människor i olika utsatta situationer, allt från missbrukare av olika slag till ensamkommande flyktingbarn. Ett arbete han brinner för och lägger ned hela sin själ i. Bor i ett hus på landet med min man och våra barn.

Jag har ett väldigt stort intresse för graviditet och förlossning så mycket här inne handlar om just det. Min stora idol är Ina May Gaskin. Här skriver jag om sådant jag tycker är intressant och viktigt. Jag samlar länkar och fakta som intresserar mig och som jag gärna delar vidare. Jag brinner för förlossningsfrågor & tycker att det är otroligt intressant, det var när vårat 4:e barn föddes 2006 som jag blev helt fast i allt runtomkring graviditet och förlossning, det är så mycket runtomkring det hela som är intressant och viktigt.